Ojee chipkaart

De ergernis rond dit dingetje neemt Suarezachtige vormen aan: de ov-chipkaart. Nadat eerst was gebleken dat zelfs de kleine teennagel van Bonnie St. Claire het kaartje kon kraken, blijven de problemen zich opstapelen. Het duurde eeuwen voor iedereen zijn ov-kaart kreeg, sommigen hebben hem nog steeds niet, en toen bleek dat nog maar 1/3 van de studenten dat ding had opgeladen. Nu komt de grap: als je hem wil opladen, komt er te staan: ‘opladen tijdelijk niet mogelijk.’ Vind je het gek dat niemand dat ding al heeft opgeladen? Ook ik heb het deze week al zeker 5 keer geprobeerd, maar steeds zonder resultaat. Voor 31 januari moet het opgeladen zijn, anders kan je volgens de overheid niet meer reizen. Nou, dat zullen we nog wel eens zien dan.

Voor elk oplaadpunt staat altijd een rij van een meter of 200. Allemaal stressende studenten die voor ze hun trein nemen, nog even snel hun kaart willen activeren. Het is gewoon crimineel van de overheid dat hierdoor niemand op tijd komt. En toch blijven zeiken dat ze te laat of niet in de les komen. Eigen schuld, dikke bult.

Advertenties

3 Reacties

 1. Kelly

  haha, ja die ov-chipkaart is inderdaad niet veel soeps nee;)

  x

  januari 21, 2010 om 12:15 pm

 2. anoniempo

  Één of andere overheidswerknemer moest weer zo nodig zijn eigen prestigeproject beginnen. Anders lijkt het ook maar dat ie daar voor Piet Snot werkt. (wat deze dan waarschijnlijk ook doet)

  januari 23, 2010 om 2:37 pm

 3. Pingback: 2010 in review « Bob Maes' Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s